Zimny bufet

Przekąski mięsne:
  • Tymbaliki drobiowe
  • Ruloniki z szynki wypełnione nadzieniem chrzanowo – pieczarkowym
  • Ruloniki z szynki nadziewane sałatką ziemniaczaną
  • Pieczone kulki mięsne serwowane z warzywami i dipem czosnkowym
  • Ruloniki z tortilli z szynką i suszonymi pomidorami
  • Ruloniki z tortilli z kabanosem i serkiem śmietankowym
  • Filet z kurczaka zatopiony w żurawinowej galarecie
  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo – migdałowej z pałeczkami drożdżowymi i dipem ziołowym
  • Wrapsy z kurczakiem
  • Indyk w maladze
  • Roladki z indyka z brokułami i szynką
  • Kieszonki schabowe z nadzieniem jajecznym
  • Kompozycja mięs pieczonych: schab nadziewany serem Camembert, karkówka z ziołami, filet z morelą i śliwką
  • Zawijasy z grillowanej cukinni z kurczakiem i czosnkiem
  • Pasztet chłopski
  • Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym
  • Carpaccio wołowe z Parmezanem, karczochami i tapendą z suszonych pomidorów
Przekąski rybne:
  • Śledziki w oleju z pieprzem ziołowym
  • Śledziki w śmietanie
  • Śledziki korzenne
  • Miruna w sosie słodko – kwaśnym
  • Dorsz w sosie pomidorowym z warzywami
  • Szparagi zawijane w fartuszkach z łososia wędzonego
  • Łososiowe ruloniki z brokułami
  • Terrina z łososia z serem Parmezan
  • Ruloniki z tortilli z łososiem wędzonym i serkiem Mascarpone
  • Ruloniki sandacza z chrzanem w galarecie
  • Roladki z łososia z kremowym serkiem i korniszonem
  • Pstrąg w galarecie
  • Kompozycja ryb wędzonych słodko i słonowodnych
  • Kompozycja ryb wędzonych z krewetkami Królewskimi
  • Tatar z łososia z czarnym kawiorem
  • Siekany tatar z łososia marynowanego na sałatce z trawy morskiej
  • Krewetki w cieście ziemniaczanym z sosem słodko – pikantnym
  • Sandacz faszerowany warzywami podany w całości (minimum 1,5 kg)
  • Łosoś faszerowany szpinakiem podany w całości (minimum 3 kg)
Przekąski wegetariańskie:
  • Gazpacho z pomidorami, papryką i selerem
  • Jajka w sosie tatarskim faszerowane pastą pieczarkową
  • Jajka w sosie tatarskim faszerowane pastą paprykową
  • Jajka faszerowane pastą szczypiorkową
  • Jajka faszerowane pastą kawiorową
  • Jajka faszerowane pastą łososiową
  • Krem z ogórka i awokado
  • Kompozycja serów pleśniowych i żółtych z owocami
  • Papryczki Pepperoni nadziewane serem w oliwie z oliwek
  • Roladki z cukinii nadziewane kozim serem
  • Suszone pomidory z anchois i bazylią
  • Roladki z cukinii faszerowane Mozzarellą i suszonymi pomidorami, polane sosem balsamiczno – pomarańczowym
  • Roladki z grillowanej cukinii z Fetą i orzechami
  • Łódeczki z cykorii z pastą orzechowo – serową
Sałatki:
  • Caprese z Mozzarellą, pomidorami i bazylią
  • Tradycyjna jarzynowa
  • Warstwowa z szynką, ananasem i pędami selera
  • Z makaronu route z warzywami
  • Ziemniaczana z szynką i marynowanym ogórkiem
  • Z kurczakiem grillowanym na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i papryki z sosem winegret lub curry
  • Z kurczakiem w panierce słonecznikowo – migdałowej na kompozycji sałat, ananasa, brzoskwini z sosem winegret – malinowym
  • Z kurczakiem w panierce słonecznikowo – migdałowej na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i papryki z sosem winegret, jogurtowym lub czosnkowym
  • Grecka z serem Feta, czarnymi oliwkami, posypana krążkami czerwonej cebuli na kompozycji ogórka i pomidora z sosem winegret
  • Z panierowanymi trójkątami sera Camembert na kompozycji sałat, winogron i ananasa z sosem winegret – malinowym
  • Z krewetkami koktajlowymi na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i papryki z sosem winegret – cytrusowym
  • Z łososiem wędzonym na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i papryki z sosem jogurtowo – ziołowym
  • Cezar z grillowanym kurczakiem, bekonem i grzankami na kompozycji świeżych warzyw z sosem Cezar
  • Z tuńczykiem, oliwkami i jajkiem na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i papryki z sosem czosnkowym
  • Makaronowa z tuńczykiem i warzywami
  • Sałatka z panierowanym serem Feta i suszonymi pomidorami na kompozycji świeżych warzyw z sosem winegret
  • Z brokułami, suszonymi pomidorami i szynką
  • Ryżowa z kurczakiem i ananasem
  • Makaronowa z Fetą, oliwkami, suszonymi pomidorami, papryką, czerwoną cebulą, ogórkiem i oliwą z oliwek
  • Z mini Camembertem, brzoskwinią i gruszką z sosem żurawinowym
  • Warstwowa z tuńczykiem, cebulką, jajkiem, majonezem i zielonym groszkiem
  • Meksykańska z makaronem i czerwoną fasolą
  • Z grapefruita i sera pleśniowego, wędzonego kurczak na kompozycji sałat, ogórka, pomidora i kukurydzy z sosem winegret
Koreczki:
  • Trójkąciki sera Camembert z winogronem
  • Ruloniki sera Królewskiego z winogronem
  • Kulki sera Królewskiego z pomidorkiem koktajlowym
  • Kulki melona w fartuszkach z szynki dojrzewającej
  • Kuleczki mięsne z mini warzywami konserwowymi
  • Koreczki z wędzonego łososia z ananasem
Rożki:
  • Rożki z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i Fetą
  • Rożki z ciasta francuskiego z tuńczykiem i migdałami
  • Ciastka francuskie z brokułami i marchwią
  • Ciastka francuskie z halibutem i serem
  • Rożki z ciasta francuskiego z szynką i pieczarkami
  • Rożki z ciasta francuskiego z pikantnym nadzieniem mięsnym
  • Ruloniki z ciasta francuskiego z bekonem i serem
  • Rożki z ciasta francuskiego z szynką i serem
  • Paluszki z ciasta francuskiego z Pesto
  • Rożki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i szpinakiem
Vol au vent:
  • Vol au vent z kolorową sałatką warzywną
  • Vol au vent z sałatką krabową
  • Vol au vent z sałatką krewetkową
  • Vol au vent z pieczonym rostbefem i mandarynką
  • Vol au vent z szynką dojrzewającą i oliwkami
  • Vol au vent z pastą serową i trójkątami Złocistego Lazura
  • Vol au vent z kremem szczypiorkowym i różyczkami z wędzonego łososia
  • Vol au vent z łososiem wędzonym i serkiem chrzanowym
  • Vol au vent z musem z wędzonego pstrąga i kaparami
  • Vol au vent z pastą serową i trójkątami sera Pesto Verde
  • Vol au vent z serem Ricotta i suszonymi pomidorami
  • Vol au vent z pastą ziołowo – serową i krewetką
Kanapki:
  • Kanapki bankietowe na pieczywie razowym: wędliny, sery, warzywa
  • Kanapki bankietowe na pieczywie razowym: łosoś wędzony, jajko, kapary, warzywa
  • Kanapki bankietowe na pieczywie razowym: sery, krewetki koktajlowe, oliwki, warzywa
  • Kanapki bankietowe na pieczywie razowym: ser Królewski, ser Lazur, ser Camembert, morele, warzywa
  • Kanapki bankietowe na bagietce: wędliny, sery, warzywa
  • Kanapki bankietowe na bagietce: łosoś wędzony, jajko, kapary, warzywa
  • Kanapki bankietowe na bagietce: sery, krewetki koktajlowe, oliwki, warzywa
  • Kanapki bankietowe na bagietce: ser Królewski, ser Lazur, ser Camembert, morele, warzywa
  • Piramidki z szynką, serem i sałatą
  • Piramidki z salami, serem i sałatą
  • Piramidki z łososiem wędzonym i serkiem Mascarpone
  • Kanapki z kurczakiem orientalnym
  • Kanapki koktajlowe z krewetkami
  • Kanapki koktajlowe z rostbefem
  • Kanapki koktajlowe z wołowiną i Curry
Ciasta:
  • Kruche ciasto z masą budyniową
  • Ciasto biszkoptowe z owocami i galaretką
  • Sernik z bezą
  • Szarlotka
Słodkie Muffiny:
  • Czekoladowe
  • Z wiśniami
  • Z malinami
  • Z jagodami
  • Z figami
Słodkie babeczki koktajlowe:
  • Z kremem zabajone
  • Z musem malinowym
  • Z jagodami
  • Z musem czekoladowym
  • Z musem ajerkoniakowym
  • Z musem śmietankowym i kawałkami czekolady
Desery:
  • Galaretki malinowo – jogurtowe
  • Galaretki z owocami i śmietaną
  • Krem z białą czekoladą i cytryną
  • Kremowy serek z wiśniami
  • Deser jogurtowy z figami i pomarańczami
  • Deser brzoskwiniowy z biszkoptami i kremem waniliowym
  • Pana – Cotta z musem malinowym
  • Krem waniliowy z bananami i czekoladą
  • Włoskie Tiramizu
  • Owoce leśne z kremem mleczno-jajecznym
  • Deser z kruszonką, kiwi i Mascarpone
  • Deser z Mango i pralinkami
  • Sałatka owocowa z Pana - Cottą w sosie ajerkoniakowym
  • Sakiewki naleśnikowe z sałatką owocową

Subskrypcja

Bądź na bieżąco z naszą ofertą!

Wpisz swój adres e-mail i potwierdź.

Realizacje

          
          
          
          
          
          
          
Santorini Catering